Vägledning med tarotkort 650 kr, 60 minEn privat sittning med tarotkort innebär att jag gör en personlig läggning för dig. Antingen att du kommer till mig eller att vi har telefonkontakt.

Detta är vägledning och inget som är hugget i sten. Jag kan arbeta lite annorlunda mot andra medium när det gäller vägledning. Eftersom jag jobbar mycket med energier kan det vara så att jag ser under sittningen att du har fastnat i ett mönster och inte kommer vidare. Då hjälper jag dig energimässigt att ändra i ditt chakra för att du ska kunna komma vidare. Ibland kan det handla om ökad medvetenhet för att ta sig vidare, ge dig de små verktygen för att göra de stora förändringarna. Vid större blockeringar kan annan behandlig behövas för att komma vidare.

Jag brukar se vem du är, din personlighet, dina förhoppningar och farhågor. Vad som har varit, vad som bör brytas. Det som nyligen har hänt, nutid och närmaste framtid. Din kapacitet, energi, hur andra ser på dig, ditt hus, hem och det slutgiltiga kortet.

Detta är en vägledning, vilka möjligheter du har!

Ibland kan vi behöva en lite knuff åt rätt håll och hjälp att få en ökad medvetenhet, förståelse och nya verktyg att jobba med för att nå våra mål.