Privat seans från 1350 kronor

Privat seans 2 personer 550kr/ person


Från 1350 kr. Vid fler än fyra och upp till max 10 personer kostar det 450 kronor/person om ni kommer till mig. Vill ni att jag kommer till er tillkommer resekostnad utanför Enköping samt kostar 500 kronor/person. Kommer ni till mig bjuder jag på fika.


Bokningsansvarig bokar tid och sedan kontaktar mig på mail info@anglarnasvra.se eller via sms eller telefon på 070-755 28 98 för att arrangera evenemang. Jag behöver information om ni kommer till mig eller om jag ska till er samt hur många det blir på seansen.


En privat seans innebär att ni är ett slutet sällskap. Mitt mål är att samtliga ska få andekontakt. En seans innebär att jag bjuder in era nära och kära från andevärlden. Jag är bara en länk mellan er och andevärlden. Det är andevärlden som bestämmer vem som ska komma. Även om du har en önskan så är det inte säkert den personen som kommer. Ibland kan det vara så att den man vill ha kontakt med inte kommer att ge sig tillkänna pga det kan handla om att det kommer bli väldigt känslosamt eller inte vill att andra ska lyssna och då kan det vara bättre att boka en privat sittning. 

Jag använder alla mina sinnen när jag tar in andevärlden. Det betyder inte att jag alltid jobbar med dem. En andekontakt kanske jag bara hör, en annan andekontakt kanske jag ser, hör och känner i min kropp hur denna har gått över, kan känna att jag får en stroke, att jag har cancer i kroppen mm.


Det är olika hur andevärlden vill och kan visa mig. Är det en person som inte gärna talade, är det svårt för mig att höra och då får jag använda andra sinnen. Jag upplever att var man kraftfull när man levde så känns det tydligt när de kommer från andevärlden. Ibland inträffar det att jag får in en själ som har fastnat och inte gått över pga olika orsaker som

 bl a. plötslig död, då hjälper jag denne över till ljuset. Då kan även ni uppleva en stark energi eller kyla innan jag får över anden till ljuset. 

När jag förmedlar andevärlden vill jag ge er bevis för vem det är. Det kan var lite på utseendet, personligheten, hur denne gick över, minnen från dig eller anden, specifika saker som ingen annan känner till. Ibland kan det vara information du inte känner till men kan kolla upp. 

När du vet vem som har kommit förmedlar jag deras budskap. Kan få budskap att de visar mig ett djur eller växt. Jag läser då från böckerna Djurens språk och Växternas språk om vad de vill förmedla. 

Ibland är de så pratglada att de även vill skicka en kärleksfull hälsning till flera. 

Det är viktigt under en seans att andevärlden får bekräftelse att du känner igen och vet vem det är genom att säga ja eller nej. Att höra eran röst gör att deras energi blir starkare och tydligare.