Nu är det klart!

Änglarnas Vrå Spirituella mässan 2024 på ny plats och ny underbar lokal natursköna och historiska Ängsö Slott mellan Enköping och Västerås.

Information kommer inom kort att publiceras, men för dig som redan är intresserad av att medverka som utställare, skicka en intresseanmälan till: spirituellamassan@anglarnasvra.se

Behandling


Varför inte passa på att prova en alternativ behandling!

Mässans utställare kommer kunna erbjuda dig prova på behandling som ni bokar direkt med resp. utställare, ur ett brett sortiment av olika behandlingar, så som ex: Andlig kontakt/vägledning, healing av olika slag, meditationer, tarot läggning, reiki, chakrabalansering, numerologi m.fl.


Gruppbehandling

Ett större utbud av olika alternativa gruppbehandlingar kommer att genomföras av utställare i egna behandlingsrum så som, Storseans, djurkommunikation och trumresor.


Föreläsning/Seans


Scenen, mässans föreläsningspunkt, här kommer ni att få ta del av ett antal duktiga föreläsare, som kommer att ge er en stund av glädje, spänning, avslappning, harmoni och positiva energier för skälen.
Låt er tas med på en andlig resa genom den spirituella världen, lyssna in , ta imot, njut och motiveras av andras upplevelser och resor.

Försäljning


På mässan kommer ni att att hitta ett stort utbud av produkter i det andliga temat till försäljning, och så klart kommer det att finnas en uppsjö av mässerbjudande.
böcker, CD, DVD, Tarot och Orakel kortlekar, kristaller, stenar, pendlar, trummor, änglar, rökelse, örter, hudvård, inredning, smycken, kläder och mycket mer.

All Rightr Reserved © Änglarnas Vrå